085 - 40 11 249

info@woningnazorghulp.nl

Het ontstaan van Woning Nazorg Hulp.

Seniorenverhuizingen, woningontruiming en mensen ondersteunen is altijd al de passie geweest van Said Afkir, de eigenaar van Woning Nazorg Hulp en Ontruimingsdeal. Sinds 2011 zijn hij en zijn team al verantwoordelijk voor vele tevreden klanten.

In 2011 richtte hij het bedrijf Zevenbrug op, dat zich specialiseert in verhuizingen, transporten en ontruimingen. Begin 2014 werd er besloten om een bedrijf op richten dat zich volledig richt op ontruimingen: Ontruimingsdeal. Zo zorgden we ervoor dat onze opdrachtgevers de hoogste kwaliteit ontruimingen voor de beste deal kunnen krijgen. Ontruimingsdeal is onder andere bekend van de televisie omroep SBS6.

Enkele jaren geleden leerde Said als huisvriend van de familie, Tom van den Berg kennen. Tom is 2022 afgestudeerd aan de Event Academy Rotterdam met communicatie, marketing en evenementen organisatie. Hierdoor is hij een kei in organiseren, plannen, dienstverlening naar klanten en overzicht houden. 

Tom en Said besloten hun krachten en jonge frisse blik op dienstverlening te bundelen. Om de service van Woning Nazorg Hulp naar een nog hoger niveau te tillen en zich te onderscheiden van de zogenaamde budget-bedrijven. Deze budget-bedrijven veroorzaken vaak schade en zorgen voor vertragingen. 

Een seniorenverhuizing kan emotioneel zijn, vooral als het een gedwongen verhuizing is of na het overlijden van de partner. Het vraag aandacht en tijd om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom staan wij met het team van Woning Nazorg Hulp voor u klaar om u te ontzorgen. 

Waarom voor ons kiezen?

Wij nemen de zorgen uit handen bij verhuizingen voor senioren. Zowel tijdens de verhuizing als bij een eventuele woningontruiming. Wij denken mee met de klant en met ons team en ervaring kunnen wij de klus klaren. Wij bieden tevens onze diensten aan voor mindervaliden, hulpbehoevenden, ouderen en nabestaanden na een overlijden.

De voordelen van Woning Nazorg Hulp

  • Discreet en respectvol.
  • Vrijblijvend en gratis op maat gemaakte offerte.
  • 100% tevredenheidsgarantie en betaling na oplevering.
  • Afspraak = afspraak, duidelijke werkwijze.
  • Duurzaamheid en jongerenprojecten
  • Alles is mogelijk: van seniorenverhuizing, woningontruiming tot klusopdracht.

Een greep uit onze samenwerkingspartners