085 - 40 11 249

info@woningnazorghulp.nl

Seniorenverhuizingen en woning nazorg.

Wat is een seniorenverhuizing?

Een seniorenverhuizing betreft regelmatig een verhuizing gecombineerd met een gedeeltelijke ontruiming. Dit geldt wanneer u van groot naar klein verhuist, zoals van een eengezinswoning naar een appartement, een aanleunwoning, verzorgingshuis of een zorgcentrum.
Een seniorenverhuizing ziet er iets anders uit dan een standaard verhuizing. Dat komt veelal omdat het verhuizen van senioren een betere voorbereiding vraagt. Een seniorenverhuizing kan emotioneel als fysiek uitdagend zijn, vooral als het een gedwongen verhuizing is of na het overlijden van een partner. Het vraagt aandacht en tijd om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen voor alle partijen. Wij begrijpen de unieke behoeften van senioren en zullen zorgen voor een stressvrije en veilige verhuizing.

Om de juiste prijs te kunnen bepalen voor uw seniorenverhuizing komen wij naar u toe. Om aan al uw wensen te voldoen, bespreken we graag persoonlijk alle details met u. Aangezien elke situatie anders is, is de kostenindicatie afhankelijk van de hoeveelheid inboedel die u wilt verhuizen, de toegankelijkheid van de locaties, en of er extra voorzieningen nodig zijn, zoals een verhuislift of een vergunning. Wij zorgen voor het benodigde beschermende materiaal zoals dozen, verhuisdekens, verpakkingsmateriaal en stiften.

Wij weten dat iedere situatie anders is, daarom zijn we erg flexibel als het gaat om een seniorenverhuizing. Wij kunnen ook spoedontruimingen van verpleegkamers verzorgen. Alles is dus bespreekbaar bij Woning Nazorg Hulp.

Klussendienst

Onze klussendienst is een aanvullende service voor een totale ontzorging. Wij kunnen in overleg de onderstaande klussen voor u uitvoeren:

  • Kasten de- en monteren. 
  • Lampen ophangen,
  • Schilderwerk doen.
  • Afval verantwoord afvoeren.
  • Voor- en eindinspectie van de woning uitvoeren.
  • Contracten opzeggen bij nutsbedrijven.
  • Schoonmaken, reinigen en desinfecteren.
  • Vloerverwijdering.
  • Diverse herstelwerkzaamheden.
  • Tuin of balkon opschonen.

.

Nazorg van de woning

Als een woning wordt achtergelaten, dan moet deze leeg en schoon worden opgeleverd.
Dit betekent dat eventuele achtergebleven inboedel weggehaald moet worden en hiervoor een nieuwe bestemming moet worden gevonden voor hergebruik. Afval verantwoord afvoeren, schoonmaken, eventueel de tuin of balkon opschonen, vloerverwijdering en diverse herstelwerkzaamheden. Een hele lijst met eisen waaraan voldaan moet worden. Wij gebruiken onze expertise om u daarin te ontzorgen.

Hulp bij woningontruiming

Na het overlijden van een dierbare is woningontruiming in veel gevallen een emotionele zaak. Er moeten vaak direct belangrijke beslissingen worden genomen en er komt vaak meer bij kijken dan u denkt. Dit kan een behoorlijke belasting zijn en daarom ondersteunen wij u graag in dit proces. Samen bespreken wij uw wensen en verwachtingen. Door nauwe samenwerking en jarenlange ervaring van Ontruimingsdeal kunnen wij u op een professionele manier bijstaan in deze lastige en emotionele situaties .

Wij zorgen ervoor dat uw woning in 1 keer goed en snel ontruimd is. Een woning is bij ons meestal binnen 1 dag gereed voor de eindinspectie.Om tot de juiste keuze te komen maken we een afspraak, bespreken we de mogelijkheden en wensen en maken we een plan van aanpak. Hierna maken wij een offerte en een planning voor alle werkzaamheden. 

Inboedel die veiling waardig is kan op uw verzoek naar het veilinghuis gebracht worden. Hier zal een taxatie plaatsvinden, na de verkoop wordt de opbrengst op de rekening van de nabestaande gestort. 

Heeft u uw spullen na een ontruiming of verhuizing niet meer nodig? Dan kunnen wij die voor u aan het juiste goede doel doneren. Lees hierover verder op onze pagina goede doelen en duurzaamheid.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?