085 - 40 11 249

info@woningnazorghulp.nl

Duurzaamheid, goede doelen en jongerenprojecten

Wij zijn goed in het vervullen van de wensen van onze klanten met respectvolle professionaliteit, terwijl we ons best doen om de planeet een boost geven door spullen te recyclen en sociale en maatschappelijke initiatieven te ondersteunen. Recylen vinden wij een must want we geloven dat duurzaamheid de sleutel is tot een goede toekomst. Duurzaamheid gaat over het creëren van balans tussen de mensen, de planeet en de economie. 

Heeft u uw spullen na een  verhuizing of ontruiming niet meer nodig? Omdat wij duurzaamheid belangrijk vinden, zorgen wij ervoor dat deze spullen bij een geschikt goed doel terecht komen.

Wij organiseren diverse jongerenprojecten waar huisraad opgeknapt kan worden voor hergebruikt en schenken dit  aan kwetsbare gezinnen in Nederland of buitenlandse projecten.

Woning Nazorg Hulp biedt jongeren een stageplek om met de arbeidsmarkt in contact te komen. Wij hebben op eigen locatie in Rotterdam Zuid, een werkplaats om huisraad op te knappen en te werken aan restauratie. Zogenaamde “Do It Yourself” projecten. Dit om jongeren in aanraking te laten komen met techniek en op een leuke manier te leren werken met hun handen. Hier kunnen jongeren onder andere van elkaar en van begeleiders leren. 

De bruikbare en opgeknapte huisraad wordt gedoneerd aan kwetsbare doelgroepen, stichtingen en mensen die minder geld te besteden hebben. Zo helpen we en dragen wij met elkaar ons steentje bij.

Hulp in Schiedam

In samenwerking met J&S, een stichting voor jongeren en senioren in Schiedam Zuid, hebben wij in november een gezin kunnen helpen met een goedwerkende koelkast met vriezer, een wasmachine en twee bedden.

Zo zijn we samen sterk om kwetsbare mensen te helpen met korte lijnen en snelle acties. 

Kunnen we elkaar helpen?

Bij Woning Nazorg Hulp staan wij er altijd voor open om met nieuwe goede doelen en mooie initiatieven in contact te komen.